Diensten

Hieronder een greep uit de diensten die ik aanbied. Daarnaast:

  • Wordt er gewerkt aan een geluiddichte ruimte van ruim 20m².
  • Kun je mij boeken voor een tuin-/huiskamerconcert.
  • Organiseer ik evenementen, zoals bijvoorbeeld tuinconcerten op een mooie, rustige en groene locatie in het Westland.

Muzikale coaching
Ervaar je blokkades in je leven, die je niet goed begrijpt? Kun je niet (goed) bij je gevoel? Heb je geen geduld met jezelf? Heb je het idee dat wat je doet nooit genoeg is? Heb je een trauma te verwerken? Kun jij je gevoelens niet onder woorden brengen? Ervaar je een creatieve blokkade? Ervaar je mentale en/of lichamelijke problemen?Ik help je om de ze blokkade(s) en/of problemen op te lossen op te heffen met behulp van muziek

Muzikale verbinding
Wat is muzikale verbinding? Soms is het lastig om echt contact te maken met onze naasten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ouder met dementie of een kind met autisme. Ook in mijn werk als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking ben ik regelmatig in contact gekomen met mensen met dementie en autisme. Opvallend is dat het vaak lastig is om echt contact te leggen.

Muzikale inloopmiddagen Lijkt het jouw kind leuk om muziek te maken, maar weet uw kind (nog) niet welk instrument het wil bespelen? Laat je kind spelenderwijs uitzoeken welk instrument de meeste interesse heeft, voordat er definitief voor een instrument wordt gekozen. Elke eerste woensdagmiddag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur is er een muzikale inloopmiddag voor basisschoolkinderen. Jouw kind kan (eventueel onder begeleiding) meerdere muziekinstrumenten uitproberen. Te denken valt aan gitaar, basgitaar, ukelele, mondharmonica, toetsen, drums, accordeon, melodica en zang. Entree: €5,- per half uur. Indien gewenst kan ik uw kind ook gitaar-, basgitaar- of mondharmonica-lesgeven.